2010. június 23., szerda

A-ha élményem forrása

A külvilágban, amit magadon kívül látsz, amiről olvasol… az egyáltalán nem rólad szól. Hajlamos vagy azt gondolni, hogy rólad szól, de azt akarom, hogy egy pillanatra állj meg! Saint Germain azt mondja, hogy problémáid túlnyomó része nem a sajátod. Ez az életedben szerepet játszó többi emberé – a munkatársaidé, a családodé, azoké, akiket szeretsz, és azoké, akiket többé már nem kívánsz szeretni – és aztán mindezeket a problémákat magadra veszed. Magadba építed azokat.

És ennek meg van a maga oka. Jó oka van ennek, hiszen egyik oka annak, hogy miért vagy itt jelenleg a Földön, és hogy miért is választottad ezt az életet, nem más, minthogy tudatosság tágító légy. Olyasvalaki, aki fogja a tudatosságot, dolgozni kezd vele, majd kitágítja azt mindenki más nevében, érdekében. A tudatosság úttörői vagytok. Ez az egyik oka ittléteteknek.

Tehát fogjátok mások és a körülöttetek lévő világ érzelmeit, érzéseit és tudatosságát, és sajátotokként fogadjátok azt el. Magatokra veszitek valaki más szenvedését, traumáját vagy bőség hiányát, illetve betegségét. Magatokba fogadjátok azokat. Szakértők vagytok ebben. Magatokba fogadjátok ezeket, majd megengeditek, hogy a sajátotokká váljanak. Valójában az emberi tudat összességének az érdekében teszitek mindezt, de a bolondját járattátok magatokkal, amikor azt gondoltátok, hogy ez mind ti magatok vagytok. És ez az egyik oka annak, hogy jómagam Tóbiás, Kuthumi és Saint Germain, valamint Quan Yin és a többiek mind itt vagyunk, hogy erre emlékeztessünk titeket. Hogy emlékeztessünk titeket arra, hogy ez egy feladat, egy munka volt, amit mindezidáig végeztetek, és amire innentől már nincs szükségetek.

Nincs szükségetek arra, hogy magatokra vállaljátok mások szenvedését, problémáit, korlátait, vagy bármi mást, mert ebben az Új Energiában egészen más módon lehettek a tudatosság úttörői. Nem kell többé annak a kaméleonnak lennetek, aki felveszi mások energiáit. Nem kell többé annak a szivacsnak lennetek, aki magába szívja a többiek dolgát. Ezt nem feltétlenül az egyénekért tettétek, hanem általában véve az emberi tudatosság érdekében. Most már elengedhetitek ezt! A tudat tágításának léteznek új módozatai.

Kuthumi beszélt erről. Mindannyian beszéltünk erről, de Kuthumi a múlt hónapban beszélt erről. Ez a Mostról szól, ez rólad szól! Ahogy lehetővé teszed, hogy a teljes Éned beintegrálódjon, és amint megengeded magadnak, hogy kitágulj, azzá válsz, aki vagy. Ez valóban rendelkezik annak a potenciáljával, hogy megváltoztassa az össztudatot.

Kérlek, fejezzétek ezt be, hogy magatokra veszitek mindenki más problémáit! A mostani és a következő Shoud közötti időszakban, ha bármikor is fájdalmat érzel, ha bármikor is problémáid támadnak, vagy rossz napod van, vagy ha bármikor is depressziósnak érzed magad, abban a szent pillanatban állj meg! Ott leszek veled, és el fogom neked mondani, hogy ez nem a tiéd, hacsak nem akarod azt. Csak felszedted azt. Magadba szívtad másoktól. Magadba szívod azt közvetlenül az újságból, a televízióból. Magadba szívod azt vásárlás közben, és kifejezetten vezetés közben.

Állj meg olyankor egy pillanatra! Kérdezd meg magadtól: -„Ez az enyém?” Az a depresszió vajon valóban a tiéd? És ekkor persze az elméd betoppan, és játszadozni kezd. Azt mondja: -„Nos, egy része lehet, hogy az enyém. Talán a harminc százaléka.” – na itt hagyd abba! Vegyél egy mély levegőt! Ha nem választod azt, akkor nem a tiéd. Ez ennyire egyszerű. Még olyan dolgok kapcsán is igaz ez, amit ebben az életedben tettél meg. Ha nem választod azt, akkor az az aspektushoz tartozik, és nem egész énedhez. Évekkel ezelőttről tartozik hozzád, de nem tartozik a Mostani énedhez. Csak az a tiéd, aminek a kapcsán azt választod.


forrás:
http://shaumbra-hu.info/html/kvantum3.php

Nincsenek megjegyzések: