2010. június 24., csütörtök

A szellem 10 elkötelezettsége, hogy meglegyen

Első számú Parancsolat: Én vagyok az Úr, a te Istened. Ne legyen más istened rajtam kívül!



Az Új Energiás Elkötelezettség nagyon egyszerű – Te is Isten Vagy! Te is Isten vagy! Az vagy! Nem létezik semmiféle Atya sem a Mennyekben, sem máshol! Te vagy a teremtő! Te is Isten Vagy! Ez ilyen egyszerű, és ez az az elkötelezettség, mi szerint a Szellem már itt van, és már benned van!

A Második Parancsolat: Ne imádj faragott képeket és hamis bálványokat!


Az Új Energiás Elkötelezettség úgy hangzik, hogy az összes eszköz már most benned van. Nem kell ezeket magadon kívül keresned – mert az összes benned van! Nem kell kristályokat imádnod, és nem kell Isten szobrokat faragnod! Csodálattal adózhatsz a Földi dolgok szépsége kapcsán, de az összes eszköz már most benned van. Ne kívül keresd azokat, mert már most benned vannak!

Harmadik Parancsolat! Isten nevét a szádra hiába ne vedd!



Az Új Energiában ez így hangzik: Szeresd és tiszteld magad! Szeresd magad! Ne érezz bűntudatot amiatt, mert szereted azt, aki vagy! A tömegtudatba az került bele, hogy helytelen önmagadat szeretni. Ezért aztán az emberek hajlamosak átkokat szórni saját magukra. Pedig ez arról szól, hogy ítélkezés nélkül, nyitottan és szabadon szeresd magad!

Negyedik Parancsolat: Emlékezz meg a szombatnapról!



Tölts időt magaddal! Szentelj időt a légzésre, az egyensúly helyreállítására! Olyan sok követelmény feszül az idődre és az energiádra, hogy az minden irányba szétforgácsol téged! Este kimerülten hullasz az ágyba, aztán meg képtelen vagy aludni, mert még mindig mindenki és minden más miatt aggodalmaskodsz. Szentelj időt önmagadra!

Következő Parancsolat: Tiszteld anyádat és apádat!



Ahogy ezt már máskor is mondtuk, ha a Szellem valóban ismerné anyádat és apádat, soha nem írta volna meg ezt a Parancsolatot! Az Új Energiában ez annyit tesz, hogy tiszteld a maszkulint és a feminint! Tiszteld a gyermeket és a szülőt! Tiszteld minden egyes részedet, minden egyes aspektusodat, és tedd lehetővé számukra, hogy hazatérjenek hozzád ebben a Most pillanatban, ebben a valóságban! Tisztelj mindent önmagad kapcsán!

Következő parancsolat: Ne ölj!



Namost, ez azért meglehetősen nyilvánvaló a Régi Energiában. Az Új Energiában pedig így szól – élvezd az életet! Élvezd az életet! Ilyen egyszerű.

Itt vagytok a Földön. Nehéz feladatokat és megbízatásokat vállaltatok magatokra annak érdekében, hogy a tudatosság vezetői legyetek – élvezzétek az életet! Rengeteg szabály került megalkotásra a Mózeshez hasonló emberek által… (Tóbiás kuncog)… azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem szabad megtennetek, hogy végül már azt érzitek, hogy bűnös dolog élvezni az életet, és ezt az elgondolást szinte minden és mindenki tovább örökíti. Pedig mi okozhatna az élet élvezeténél nagyobb örömet?

Élvezd az ételt, amit megeszel, és akkor nem válik zsírrá a testedben. Tested természetes módon dolgozza azt fel, és gyorsan megszabadul mindattól, amire nincs szükséged. Élvezd azt, amit éppen teszel, legyen az egy könyv olvasása, vagy éppen TV nézés. Élvezd az életet attól a pillanattól fogva, hogy felébredsz, egészen addig, míg este ágyba nem kerülsz, sőt még az álmaidat is élvezd! Élvezd az életet! Ahogy már mondtuk, nem a büntetésedet töltöd itt. Ez nem egy börtöncella. Nem a rossz karmádat kell ledolgoznod. Kérlek, élvezd az életet!

Vegyetek erre egy mély lélegzetet!



Valóban.

A következő Parancsolat: Ne lopj!


Drága Shaumbra, az összes energia bennetek van. Nem kell ezt másoktól megszereznetek, és arra sincs szükségetek, hogy odaadjátok ezt bárkinek! Már nagyon régóta lopják az emberek az energiádat, és te is lopod az övékét. De eljutottatok a szuverenitásnak arra a fokára, mikor is felismeritek, hogy minden energia bennetek van. Minden energia egyébként is bennetek van.

Értsétek meg, hogy nem kell azt ellopnod másoktól, és azt se hagyd, hogy mások lopjanak tőled! Minden esetben belülre menj a válaszokért, a megoldásokért, és minden, az életeddel kapcsolatos dologért! Nem kell ehhez lopnod, és ne hagyd, hogy mások tőled lopjanak!

Lélegezzetek mélyet erre!



A következő… érdekes: Ne paráználkodj! (eredetileg: Ne légy házasságtörő!- a ford. Megj.)


Miközben ezt mondtam, egy páran bűntudatot éreztetek! Kérlek, engedjétek ezt el! Ha ragaszkodtok ehhez, az bizony nagyon nehéz karmikus energiákat hoz létre.

Valójában ez azt jelenti megint, hogy szeresd magad. Legyél igaz magadhoz, ahhoz, aki vagy! Nem kell senkihez sem fordulnod a válaszokért, hiszen ez arról szól, hogy légy igaz magadhoz! Nem kell becsapnod magad! Nem kell hazudnod az életedről! Ez önmagad minden egyes részének az elfogadásáról szól. Újra elismétlem, ez önmagad szeretetéről szól. Ez az Új Energia útja.

Vegyetek egy mély levegőt…





Következő Parancsolat: Ne tanúskodj hamisan felebarátod ellen!



Shaumbra, az Új Energiában ez ismételten arról szól, hogy bízz meg magadban! Minden dolog kapcsán legyen meg az önmagadba vetett bizalmad! Milyen nagyszerű dolog is megbízni abban, aki vagy! Olyannyira bízz meg abban, aki vagy, hogy többé ne kelljen hazudnod, ne kelljen csalnod, ne kelljen lopnod!

Az Vagy, Aki Vagy, és ezt jelentsd ki büszkén! Tisztában vagy vele, hogy a Földön megtestesült Isten Vagy! Tudatában vagy annak, hogy bármikor helyreállíthatod az egyensúlyodat! Képes vagy új tudat megalkotására!

És most következzen az utolsó parancsolat: Ne kívánd felebarátod javait!



És ezzel kihajítjuk az összes régi parancsolatot!

És e legutolsó kapcsán, ami úgy szól, hogy ne kívánd felebarátod javait – ez arról szól, hogy ismételten vess egy pillantást az életedre! Nem kell senkire sem irigykedned! Nem kell azt kívánnod, hogy bárcsak máshogy tettél volna bármit is. Ez arról szól, hogy becsüld és tiszteld magad a múltban választott utadért, tetteidért. Amit eddig hibának tartottál az életedben, menj bele az energiájába, és ismerd fel, hogy az mindössze egy tapasztalat volt. Azt választottad, és az volt az, ami elhozott téged idáig. Egyáltalán nem követtél el semmiféle hibát, az mindössze nagyobb tapasztalattal szolgált életed szellemének.

A Szellem Elkötelezettsége az Új Energiában nem más, minthogy támogasson és egyensúlyba hozzon téged, hogy benned legyen, hogy megújítson, hogy ismerjen és szeressen téged! De ez a Szellem nem valami távoli helyen található. Ez itt és most a te Szellemed. És ezek voltak a Szellem Elkötelezettségei az Új Energiában!

Ezzel Shaumbra, vegyünk egy mély, kiegyensúlyozó lélegzetet!



És engedjétek el az összes régi parancsolatot! Származzanak azok akár Mózestől, akár te gyártottad őket saját magadnak, engedjétek el mindet! Itt vagytok most ebben a pillanatban! Ebben az energiában vagytok. Kötelezzétek el magatokat a létnek, a szeretetnek, a tapasztalásnak és a megnyilvánulásnak!

forrás:
http://shaumbra-hu.info/index1.php
Kvantumugrás sorozat, 4. shoud

Nincsenek megjegyzések: